Manastirea Muntele Rece | Doneaza
Manastirea Muntele Rece
manastirea,muntele,rece,cluj
69
page-template-default,page,page-id-69,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Doneaza

Ce reprezinta 2% ?

ANAF a publicat un nou formular 230 prin care persoanele fizice pot redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit pentru susţinerea entităţilor nonprofit.

În Monitorul Oficial nr. 181 din 5 martie 2020 a fost publicat Ordinul 614/2020 privind modificarea Ordinului nr. 147/2020 pentru aprobarea Procedurii privind stabilirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii şi a unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private.

Pana in data de 25 mai 2021 ne puteti sustine, directionand 2.5% din veniturile dumneavoastra pe anul 2020 catre MANASTIREA MUNTELE RECE.

Redirectionarea este un drept al persoanelor fizice de a decide ce se intampla cu 3.5% din impozitului anual platit in anul anterior. Nu este o donatie propriu-zisa, intrucat este vorba de bani aflati in bugetul Statului Roman, ci doar o solicitare ca acestia sa fie folositi pentru sprijinirea unei asociatii non-profit. 

 

Cum se poate directiona cota de 3.5%?

Pentru a directiona cei 3.5% din impozitul dumneavoastra, este necesar sa depuneti unul dintre formularele de mai jos la registratura Administratiei Financiare de care apartineti sau sa expediati prin posta formularul completat pe adresa Administratiei Financiare, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Adresele sediilor teritoriale ale Administratiilor Finantelor Publice le puteti gasi pe site-ul ANAF: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

Pentru persoanele care au inregistrat venituri salariale in 2020

Formularul 230 are deja completate datele asociatiei noastre, nefiind necesara decat completarea datelor de identificare ale contribuabilului (punctul I) si semnarea acestuia.

 

Descarcati Declaratia 230