Manastirea Muntele Rece | O minune a lui Dumnezeu
Manastirea Muntele Rece
manastirea,muntele,rece,cluj
16068
post-template-default,single,single-post,postid-16068,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

O minune a lui Dumnezeu

29 Apr O minune a lui Dumnezeu

Această lume își are începutul în minune, se păstrează prin minune și se va încheia printr-o minune. Orice om cugetător, când se eliberează din propria agonie și frământare, și începe să cugete despre toate câte există și se găsesc în jurul lui, la această concluzie ar trebui să ajungă. Însă mărturia cea mai vrednică de crezare și fără nici o umbră de îndoială ne-o oferă Sfânta Scriptură a lui Dumnezeu, întărită și completată de Sfânta Tradiție.

Sfânta Scriptură a lui Dumnezeu se aseamănă, într-adevăr, cu un antreprenor al iconomiei dumnezeiești, al creației acestei lumi și al mersului acestei lumi. Astfel, conform mărturiei Sfintei Scripturi, această lume a fost creată prin cuvântul lui Dumnezeu, este păstrată de Duhul lui Dumnezeu și se va încheia cu judecata lui Dumnezeu. Aceste trei lucruri împreună înseamnă o întreită minune.

Sfântul Nicolae Velimirovici
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.